Payday Loans
Domov Aktualne objave Predstavitev analize podatkov ob Svetovnem dnevu zdravja
Sporočilo
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Predstavitev analize podatkov ob Svetovnem dnevu zdravja PDF Natisni E-pošta
Aktualno
Sreda, 06 April 2011 22:18
V letu 2010 SE JE 99 lastnikov AED odzvalo na prošnjo Skupine za izvajanje projektov oživljanja ter nam pomagalo zbrati podatke o AED (avtomatskem defibrilatorju) v lasti lasti. 15.septembra 2010 je skupina predala rezultate zbranih in analiziranih podatkov Ministrstvu za zdravje RS, ki je bilo naročnik projekta. Projekt je bil s strani stroke pozitivno ocenjen in pohvaljen.

Danes, 7.aprila je SVETOVNI DAN ZDRAVJA! Ob tej priložnosti vam predstavljamo rezultate zbranih podatkov. Tako lahko preverite kakšno je stanje avtomatske defibrilacije na območju Ljubljane z okolico. Vašega odziva bomo zelo veseli. Poročilo lahko preberete tukaj: ANALIZA STANJA JAVNO DOSTOPNE DEFIBRILACIJE V SLOVENIJI-Ljubljana z okolico.


Vse lokacije smo skupaj z ostalimi zbranimi lokacijami v Sloveniji objavili na interaktivnem zemljevidu na tej spletni strani.
Zahvaljujemo se vsem za pripravljenost za sodelovanje! Naj bo Vaš AED vedno pripravljen na uporabo in nikoli uporabljen!
Zdrav dan vam želimo!
AED baza Slovenije