Payday Loans
Domov My story
Message
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

My story
Send us your story! Did you have to resuscitate? Was there an AED installed in the vicinity of your residence? Do you know of an AED location but can't find that particular AED on our map? Send us an email on This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ! Thank you!

Kad srce kaže STOP PDF Print E-mail
Friday, 10 August 2012 19:33

Prispevek o AED napravah in o naši bazi v reviji Zaštita ( www.zastita.info ).

Prispevek v pdf formatu.

"Defibrilatori su uređaji za reanimaciju koje
sve veći broj zemalja postavlja na javne
prostore masovnog okupljanja kako bi ih
u slučaju potrebe za oživljavanjem koristili
i educirani laici – prije dolaska Hitne pomoći"

 
Intervju z dr. Tomom Plojem, marec 2007 PDF Print E-mail
Sunday, 21 November 2010 09:56

V spomin na Toma Ploja objavljamo intervju iz leta 2007. Intervju je bil objavljen v študentskem glasilu Medicinske fakultete Erektor.

Avtorjema intervjuja, Tomažu Šmigocu in Poloni Novak se zahvaljujemo za intervju in dovoljene za objavo.

MEDICINA NI SAMO MEDICINSKO ZNANJE, AMPAK TUDI ŠIRŠI POGLED NA SVET

Asist. dr. Tom Ploj je letošnji dobitnik Lavričeve nagrade za najboljšega asistenta. Z njim sva se pogovarjala o tem in še marsičem drugem - od organizacije pouka na MF, o reformah, avtomatskih defibrilatorjih pa do Pajzla, popotovanj in preživljanja prostega časa ...

Read more...
 
PGD Stara Vrhnika - Vzpodbuda za vse vztrajne! PDF Print E-mail
Saturday, 30 October 2010 10:50

NMP, AED in PGD STARA VRHNIKA

Tradicijo gasilstva in medsebojne pomoči goji Prostovoljno društvo na Stari Vrhniki že od leta 1908. Leta 1992 je delo predhodnikov v celoti prevzela mlada generacija, s takrat povprečno starostjo 16 let. Ti so društvo, z marljivim delom in zagnanostjo, po 14 letih mrtvila, postavili zopet na noge in mu dali novega zagona.  Pri določanju novih smernic društva je bilo v veliko pomoč tudi civilno služenje vojaškega roka nekaterih članov v ZGRS v Sežani, kjer so pridobili poleg znanja in izkušenj tudi veliko idej za razvoj reševalne dejavnosti v domačem kraju. Privlačna je bila predvsem usmeritev v tehnično reševanje. Namen pobude je bil oblikovati dopolnilno aktivnost h gašenju požarov.
Read more...